Takeda Ryu Kobilza Ha

Introductiecursus

Nieuwsgierig geworden naar de Takeda Budo? Wil je leren hoe de Samurai van het oude Japan vochten met zwaard, stok of zonder wapens? De Introductiecursus geeft je in twee maanden een beeld van onze school voor traditionele Budo.


In januari-februari of in september-oktober organiseren wij deze cursussen. Tijdens onze reguliere trainingen word je meegenomen in het verhaal over de Takeda Budo en komen alle facetten hiervan aan bod. Je maakt kennis met Aikido, Iaido, Jodo, Jukempo, Kendo, en Jujitsu. Je hoeft zelf geen materialen aan te schaffen, het enige dat je nodig hebt is makkelijk zittende kleding. De cursus is beschikbaar voor iedereen vanaf 15 jaar.

Voor € 50,- kan je elke training bijwonen – woensdagen en vrijdagen tussen 20:00-22:00 in Forum ’t Zand, Leidsche Rijn; en op zondagen 13:00-15:00 en 15:00-17:00 in Merwestein, Nieuwegein. Je kan dus vier keer per week komen trainen!

Gebruik het formulier hieronder om jezelf op te geven voor deze cursus. Dan nemen wij contact met je op om te bespreken wanneer je kan komen trainen. Tot op de Tatami!

Inschrijf Formulier

We weten graag wie we op de Tatami mogen verwachten. Vertel iets over jezelf en waarom je geïnteresseerd bent in de Takeda Budo.